Word de magnifieke leider of ondernemer die altijd al in jou schuilt!

"Every block of stone has a statue inside it

and it is the task of the sculptor

to discover it."

- Michelangelo

 

Magnifika is méér dan enkel een inspirerende plek. Laten we samen jouw magnifieke kunstwerk ontdekken!

Bij Magnifika geloven we in de magnifieke ondernemer of teamleider die in jou schuilt. Wij geloven dat ondernemers en teamleiders, gedreven door een missie, recht uit het hart, het verschil maken. Wij geloven dat echt, duurzaam leiderschap in een team of onderneming gaat over verbinding en dat verbinding ontstaat uit een krachtige mix van authenticiteit en groei. 

We kijken ernaar uit om samen met jou op pad te gaan om jouw unieke manier van leiden of ondernemen te ontdekken en te versterken. Dat doen we in coachingtrajecten waarbij we jouw magnifiek unieke 'why' en groei in je onderneming of je team centraal stellen.

We geloven in de combinatie van krachtige inzichten en creatieve werkvormen en oefeningen om de opgedane inzichten te integreren in je eigen praktijk. We streven dan ook steeds naar een gezonde mix van inhoud en ontspanning, 'work' & 'play'.  

Onze coachingtrajecten geven jou en/of je team een 'fika', een moment van pauze en reflectie op onze magnifieke plek, weg van de dagelijkse rush, waar jullie volop energie kunnen opdoen om te gaan voor jullie missie. Omdat we geloven dat even vertragen of stilstaan nodig is om vooruit te gaan en omdat we ervan overtuigd zijn dat een inspirerende omgeving  jou helpt te groeien!

Tot binnenkort? We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!

Contact

Benieuwd naar onze plannen, projecten, activiteiten? 

Laat je e-mailadres hier achter en wij brengen je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, promoties, last minutes, ..., vooraleer we ze elders bekendmaken. Geen spam, beloofd! 

Een vraag? 

welkom@magnifika.be

Lieselotte & Pieter

In het hartje van de Vlaamse Ardennen

Brakel, Oost-Vlaanderen, België

© 2019 by MAGNIFIKA, alle rechten voorbehouden - privacybeleid