Word de magnifieke leider of ondernemer die altijd al in jou schuilt!

Magnifika is méér dan enkel een inspirerende plek. 

Bij Magnifika geloven we in de magnifieke ondernemer of teamleider die in jou schuilt. Wij geloven dat ondernemers en teamleiders, gedreven door een missie, recht uit het hart, het verschil maken. Wij geloven dat echt, duurzaam leiderschap in een team of onderneming gaat over verbinding en dat verbinding ontstaat uit een krachtige mix van authenticiteit en groei. 

We gaan graag samen met jou op pad om jouw unieke manier van leiden of ondernemen te ontdekken en te versterken. Dat doen we door onze coachingtrajecten waarbij we jouw magnifiek unieke 'why' en groei in je onderneming of je team centraal stellen.

Tijdens onze coachingtrajecten delen we graag onze magnifieke plek met jullie om jullie even een 'fika' te gunnen, een moment van pauze en reflectie, weg van de dagelijkse rush, om nieuwe energie op te doen om te gaan voor jullie missie! Omdat we geloven dat het nodig is om af en toe even stil te staan om vooruit te gaan!

Onze coachingtrajecten zijn steeds een mix van inhoud en ontspanning!

Tot binnenkort? We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!

Contact

Benieuwd naar onze plannen, projecten, activiteiten? 

Laat je e-mailadres hier achter en wij brengen je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, promoties, last minutes, ..., vooraleer we ze elders bekendmaken. Geen spam, beloofd! 

Een vraag? 

welkom@magnifika.be

Lieselotte & Pieter

In het hartje van de Vlaamse Ardennen

Brakel, Oost-Vlaanderen, België

© 2019 by MAGNIFIKA, alle rechten voorbehouden - privacybeleid