Werken, pauzeren of spelen op een magnifieke plek...
Alleen of met jouw tribe?

Even er tussenuit om te pauzeren, gefocust door te werken, te dromen, plannen te maken, te spelen, te creëren, te lezen, te vergaderen, te verbinden, te ontspannen, op adem te komen, in actie te schieten, te schrijven, te genieten, te groeien...

Onze magnifieke plek is beschikbaar voor jou als gedreven ondernemer, om te werken of te spelen, alleen of met je team. 

Gun jezelf  een inspirerende pauze op een buitengewoon magische plek, middenin de natuur, tussen bos en wijngaarden. Van harte welkom!

Magnifika glamping PF-6.jpg
 

Onze glampingtent biedt binnen plaats voor 8-10 personen. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van ons terras en onze ruime outdoorplek met kampvuurplek. Er zijn verschillende zitmogelijkheden voorzien (vergaderstoelen, loungestoelen, kampvuurbankjes, boomstronkjes, zitzakken, ...).

Er is WIFI beschikbaar op onze magnifieke plek, hoewel we ten zeerste aanraden om de WIFI even af te zetten op deze idyllische plek ;-).

 

Beamer en scherm zijn beschikbaar op aanvraag. 

Onze magnifieke plek is voorzien van een kitchenette met kookvuur en frigo, proper sanitair, een binnentoilet en bostoilet.

 

Wij voorzien koffie, thee, water en lekkers voor tijdens jullie FIKA. Andere dranken zijn extra verkrijgbaar in onze minibar.

Qua catering zijn er verschillende mogelijkheden. Zelf kokkerellen in onze keuken, op de BBQ of op het kampvuur? Een kleine lunch halen bij de bakker of beenhouwer op wandelafstand?  Je laten verwennen door onze huiscateraar of één van de vele lekkere adresjes in de buurt? We helpen jullie graag bij jullie keuze!

Geniet van onze plek en van de omgeving. Maak gebruik van onze kampvuurplek of plan eens een wandelvergadering, wandelpauze of fietsrit tussendoor. Je bent hier, in het hartje van de Vlaamse Ardennen, aan het juiste adres! We helpen je graag met uitstippelen.

De natuurlijke ventilatie in onze glampingtent en de ruime mogelijkheden outdoor bieden de ideale manier om Coronaproof toch samen te komen. We volgen hierin steeds de geldende maatregelen. Onze bijkomende veiligheidsmaatregelen in het kader van corona vind je hier. Contacteer ons gerust bij bezorgdheden hierover.

Onze plek is gemakkelijk bereikbaar met de wagen (37km vanuit Gent - 43km vanuit Kortrijk - 54km vanuit Brussel) en biedt gratis private parking. 

We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten! 

Waar wil jij jouw tijd en aandacht écht aan besteden?

 

Maak tijd voor wat écht telt voor jou

en bereik méér impact, resultaat en voldoening!