Werken, pauzeren of spelen op een magnifieke plek...

Alleen of met jouw tribe?

Even er tussenuit om te pauzeren, door te werken, te dromen, plannen te maken, te spelen, te creëren, bij te lezen, te vergaderen, te verbinden, op adem te komen, te ontspannen, in actie te komen, te schrijven, te genieten, te groeien...

MAGNIFIKA biedt  jou als gedreven ondernemer, alleen of met je team,  een inspirerende pauze op een buitengewoon magische plek, middenin de natuur, tussen bos en wijngaarden.

Ontdek, ontmoet en laat je inspireren door onze magnifieke plek in het groen! Welkom!

Magnifika glamping PF-6.jpg
 

Onze glampingtent biedt binnen plaats voor 10-12 personen (in normale omstandigheden - onze Coronaproof bezetting varieert naargelang de maatregelen). Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van ons terras en onze ruime outdoorplek met kampvuurplek. Er zijn verschillende zitmogelijkheden voorzien (vergaderstoelen, loungestoelen, kampvuurbankjes, boomstronkjes, zitzakken, ...).

Beamer en scherm zijn beschikbaar op aanvraag. We beschikken over een mini-bib voor ondernemers en teams (boeken, magazines, teammaterialen) die je vrij kan raadplegen tijdens je aanwezigheid.

Er is WIFI beschikbaar op onze magnifieke plek, hoewel we ten zeerste aanraden om de WIFI even af te zetten op deze idyllische plek ;-).

 

Onze magnifieke plek is voorzien van een kitchenette met kookvuur en frigo, proper sanitair, een binnentoilet en bostoilet.

 

Wij voorzien koffie, thee, water en lekkers voor tijdens jullie FIKA. Andere dranken zijn extra verkrijgbaar in onze minibar.

Qua catering zijn er verschillende mogelijkheden. Zelf kokkerellen in onze keuken, op de BBQ of op het kampvuur? Een kleine lunch halen bij de bakker of beenhouwer op wandelafstand?  Je laten verwennen door onze huiscateraar of één van de vele lekkere adresjes in de buurt? We helpen jullie graag bij jullie keuze!

Geniet van onze plek en van de omgeving. Maak gebruik van onze kampvuurplek of plan eens een wandelvergadering, wandelpauze of fietsrit tussendoor. Je bent hier, in het hartje van de Vlaamse Ardennen, aan het juiste adres! We helpen je graag met uitstippelen.

De natuurlijke ventilatie in onze glampingtent en de ruime mogelijkheden outdoor bieden de ideale manier om Coronaproof toch samen te komen. We volgen hierin steeds de geldende maatregelen. Onze bijkomende veiligheidsmaatregelen in het kader van corona vind je hier. Contacteer ons gerust bij bezorgdheden hierover.

Onze plek is gemakkelijk bereikbaar met de wagen en biedt gratis private parking. 

We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten! 

Word VIP! 

© 2019 by MAGNIFIKA, Fotografie by Branding photography, alle rechten voorbehouden - privacybeleid