Hey! Wij zijn Lieselotte en Pieter!

Wij zijn partners in crime én ook in het dagelijkse leven.

We houden allebei van uitdaging en veel afwisseling.

Wat ons drijft? Mensen verbinden en zien groeien, lekker eten en alles wat daarbij hoort! (zoals een wijntje van het huis bijvoorbeeld ;-))

Samen verzorgen we met liefde onze wijngaard en bouwen we aan onze magnifieke plek tussen bos en wijngaarden, tussen velden en weiden, middenin de prachtige Vlaamse Ardennen.

Bij Magnifika combineren we onze passies en talenten tot een mooi geheel (al zeggen we het zelf ;-)).

Lieselotte creëert teamactiviteiten en coachingtrajecten vanuit haar jarenlange expertise in het begeleiden van mensen en groepen als sociaal agoog en ontvangt jullie met de gastvrijheid die ze van thuis meegekregen heeft!

Pieter zorgt voor de culinaire en logistieke afwerking, is altijd in voor een zot idee en stelt met plezier zijn expertise in productontwikkeling, marketing en netwerken ter beschikking van jullie!

Als kritische, out-of-the-box-denkers ondersteunen we jullie graag in het ontdekken en uitbouwen van  jullie missie en het creëren van een groei in jullie onderneming of team. 

En dat doen we met veel goesting!

Tot slot, omdat we houden van een gezonde mix van inhoud en ontspanning, combineren we dit alles met branding fotografie (Lieselotte) en geutelingen bakken (Pieter). Stilzitten ligt niet in onze aard! ;-)

Ontmoeten we jullie binnenkort? Wij kijken ernaar uit!

Lieselotte en Pieter

P.S.: Wil je meer weten over ons professionele parcours? Je vindt ons op Linkedin!

Contact

Benieuwd naar onze plannen, projecten, activiteiten? 

Laat je e-mailadres hier achter en wij brengen je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, promoties, last minutes, ..., vooraleer we ze elders bekendmaken. Geen spam, beloofd! 

Een vraag? 

welkom@magnifika.be

Lieselotte & Pieter

In het hartje van de Vlaamse Ardennen

Brakel, Oost-Vlaanderen, België

© 2019 by MAGNIFIKA, alle rechten voorbehouden - privacybeleid