hey! wij zijn lieselotte en pieter!

Wij vinden het super om mensen en teams te helpen groeien in hun team en hun missie! En dat combineren we graag met doen wat we het allerliefste doen en waar we goed in zijn.

Met heel veel passie en overtuiging!

Wij zijn partners in crime én ook in het dagelijkse leven.

We houden allebei van uitdaging en veel afwisseling.

Wat ons drijft? Mensen, lekker eten en alles wat daarbij hoort! (zoals een wijntje van het huis bijvoorbeeld ;-))

Samen verzorgen we met liefde onze wijngaard en bouwen we aan onze magnifieke plek tussen bos en wijngaarden, tussen velden en weiden, middenin de prachtige Vlaamse Ardennen.

Bij Magnifika combineren we onze passies en talenten tot een mooi geheel (al zeggen we het zelf ;-)).

Lieselotte creëert teamactiviteiten en individuele trajecten vanuit haar jarenlange expertise in het begeleiden van individuen en groepen als sociaal agoog en ontvangt jullie met de gastvrijheid die ze van thuis meegekregen heeft!

Pieter zorgt voor de culinaire en logistieke afwerking, is altijd in voor een zot idee en stelt met plezier zijn expertise in productontwikkeling, marketing en netwerken ter beschikking van jullie!

Als kritische, out-of-the-box-denkers helpen we jullie graag groeien in duurzaam leiderschap en authentieke communicatie. 

Met veel goesting!

Tot slot, omdat we zelf ook houden van afwisseling en een gezonde mix van inhoud en ontspanning, combineren we dit alles met branding fotografie (Lieselotte) en geutelingen bakken (Pieter). Stilzitten ligt niet in onze aard! ;-)

Ontmoeten we jullie binnenkort? Wij kijken ernaar uit!

Lieselotte en Pieter

P.S.: Wil je meer weten over ons professionele parcours? Je vindt ons op Linkedin!

Benieuwd naar onze plannen, projecten, activiteiten? 

Laat je e-mailadres hier achter en wij brengen je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, promoties, last minutes, ..., vooraleer we ze elders bekendmaken. Geen spam, beloofd! 

Contact

welkom@magnifika.be

Lieselotte & Pieter

In het hartje van de Vlaamse Ardennen

Brakel, Oost-Vlaanderen, België

© 2019 by MAGNIFIKA, alle rechten voorbehouden

een vraag?