juni-4-2_edited.jpg

Hey!

Wij zijn Lieselotte en Pieter.

 

Wij zijn partners in crime én ook in het dagelijkse leven.

We houden allebei van uitdaging en veel afwisseling.

Wat ons drijft? Mensen verbinden en zien groeien, lekker eten en alles wat daarbij hoort! (zoals een wijntje van het huis bijvoorbeeld ;-))

Lieselotte-3_edited.jpg

 

Samen verzorgen we met liefde onze wijngaard en bouwen we aan onze magnifieke plek tussen bos en wijngaarden, tussen velden en weiden, middenin de prachtige Vlaamse Ardennen.

Bij Magnifika combineren we onze passies en talenten tot een mooi, eigenwijs geheel (al zeggen we het zelf ;-)).

Lieselotte creëert coachingtrajecten en teamactiviteiten vanuit haar jarenlange expertise in het begeleiden van mensen en groepen als sociaal agoge en leiderschapscoach. Als gastvrouw ontvangt ze jullie met de gastvrijheid die ze van thuis meegekregen heeft!

Pieter zorgt als bakker, beenhouwer en creatieve duizendpoot voor de culinaire en logistieke afwerking.

Hij is altijd in voor een zot idee en stelt met plezier zijn expertise in productontwikkeling, marketing en netwerken ter beschikking van jullie!

Als kritische, out-of-the-box-denkers ondersteunen we jullie graag in het ontdekken en uitbouwen van  jullie missie en het creëren van groei in jullie onderneming of team. 

En dat doen we met veel goesting!

Tot slot, omdat we houden van een gezonde mix van werken en spelen, combineren we dit alles met Branding Photography (Lieselotte) en Geutelingen bakken (Pieter). Stilzitten ligt niet in onze aard! ;-)

Ontmoeten we jullie binnenkort? Wij kijken ernaar uit!

Lieselotte en Pieter

P.S.: Wil je meer weten over ons professionele parcours?